PRODUSE
Benzi reflectorizante pentru echipamente de protectie Folii pentru cutter-plotter Folii imprimabile digital Hârtii imprimabile ink-jet si laser Folii imprimabile serigrafic Folii stantabile Prese de transfer termic si accesorii Combinatii de materiale Siser
Prezentari video


Contactati consilierul nostru pentru suport si instruire gratuita!

Andrada Ghizdeanu
Tel: +40 736 660 258
andrada.ghizdeanu@algernon.ro
NOU!

Descarca tabelele cu instructiunile de transfer termic!

facebook facebook wordpress

Follow us!

Cauta in catalogul de produse

Newsletter
Ramai la curent cu noutatile abonandu-te la newsletterul nostru.
Adresa e-mail

   

Folii pentru cutter-plotter

Folii pentru cutter-plotter

P.S. PERFOR - Folie perforata cu suport adeziv

CARACTERISTICI

Folie opaca perforata din poliuretan, foarte subtire, cu suprafata satinata si suport adeziv din poliester, pentru inscriptionat materiale textile obisnuite, nesiliconate. Perforatiile sub forma de cercuri permit eliminarea transpiratiei in cazul in care se depune efort fizic.

Se decupeaza in oglinda, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.
- temperatura de transfer: 150° C;
- timpul de transfer: 15 secunde;
- presiunea: medie;
- temperatura de spalare: maxim 60° C.
Suportul se indeparteaza la cald.

Deoarece P.S. FILM PERFOR este din poliuretan, fierul de calcat se poate aplica direct peste imprimeu si nu pe spatele acestuia, ca la materialele obisnuite.

Este disponibila in 5 culori si se livreaza in role cu latimea de 500 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.

RECOMANDARI

Pentru inscriptionat materiale textile din bumbac, poliester si amestecuri de poliester cu bumbac. Nu este recomandata pentru materiale textile tratate siliconic sau imprimate prin sublimare.

Materialul poate fi folosit pentru inscriptionari pe echipament sportiv, sau diverse alte aplicatii.

Sfat practic pentru o decolare mai usoara a materialului intr-un timp scurt: dupa ce decupati folia, asezati-o cu suportul pe platanul inferior al presei, incalzit in prealabil timp de 7-8 secunde. Prin incalzire, suportul adeziv al foliei se inmoaie, astfel incat puteti decola surplusul de material mult mai usor, in unele situatii chiar dintr-o singura miscare (in functie de marimea literelor si complexitatea graficii decupate).

PRET (fara TVA)

- 21.29 Euro/mp

Folii pentru cutter-plotter


CULORI DISPONIBILE

Vizualizeaza culori