PRODUSE
Benzi reflectorizante pentru echipamente de protectie Folii pentru cutter-plotter Folii imprimabile digital Hârtii imprimabile ink-jet si laser Folii imprimabile serigrafic Folii stantabile Prese de transfer termic si accesorii Combinatii de materiale Siser
Prezentari video


Contactati consilierul nostru pentru suport si instruire gratuita!

Andrada Ghizdeanu
Tel: +40 736 660 258
andrada.ghizdeanu@algernon.ro
NOU!

Descarca tabelele cu instructiunile de transfer termic!

facebook facebook wordpress

Follow us!

Cauta in catalogul de produse

Newsletter
Ramai la curent cu noutatile abonandu-te la newsletterul nostru.
Adresa e-mail

   

Folii pentru cutter-plotter

Folie reflectorizanta pentru umbrele, genti, nylon, piele, fâs

EXTRAREFLEX - Folie reflectorizantă pentru umbrele, genti, nylon, piele, fâs

CARACTERISTICI

Folie reflectorizantă din poliuretan, cu dublu suport din poliester, pentru inscriptionat materiale textile tratate siliconic, materiale textile dure si materiale din piele. Folia se livrează cu dublu suport, unul pentru protectie si celălalt este suportul cu ajutorul căruia se face transferul termic. Înainte de a se decupa folia, suportul de protectie (de culoare roz transparent si foarte subtire) trebuie înlăturat. Transferul se face în două etape:
1. Folia se decupează în oglindă, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport, la presiunea minimă posibilă, la temperatura de 150° C, timp de 2-4 secunde. Suportul se îndepărtează după răcire.
2. Se acoperă suprafata cu hârtie siliconată sau teflon si se presează la aceeasi temperatură timp de 10 secunde, tot cu presiune mică, pentru un transfer complet.
Temperatura de spălare este de maxim 30° C.
Este disponibilă doar în culoarea argintie si se livrează în role cu lătimea de 1000 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj. 

In functie de numarul lotului, exista posibilitatea ca acelasi cod de culoare sa fie usor diferit.

Notă: Datorită multitudinii de materiale textile existente pe piată, este necesară testarea în prealabil a compatibilitătii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastră practică. Pentru o aplicare în conditii optime, se recomandă o precălcare a materialului ce urmează a fi inscriptionat.

RECOMANDARI

Pentru inscriptionarea majoritătii materialelor tratate siliconic, din nylon, jachete, costume de schi (sau alte tipuri de îmbrăcăminte sport), genti, umbrele, materiale din piele, etc...

PRET (fara TVA)

- 38.69 Euro/mp

Folie reflectorizanta pentru umbrele, genti, nylon, piele, fâs