PRODUSE
Benzi reflectorizante pentru echipamente de protectie Folii pentru cutter-plotter Folii imprimabile digital Hârtii imprimabile ink-jet si laser Folii imprimabile serigrafic Folii stantabile Prese de transfer termic si accesorii Combinatii de materiale Siser
Prezentari video


Contactati consilierul nostru pentru suport si instruire gratuita!

Andrada Ghizdeanu
Tel: +40 736 660 258
andrada.ghizdeanu@algernon.ro
NOU!

Descarca tabelele cu instructiunile de transfer termic!

facebook facebook wordpress

Follow us!

Cauta in catalogul de produse

Newsletter
Ramai la curent cu noutatile abonandu-te la newsletterul nostru.
Adresa e-mail

   

Folii pentru cutter-plotter

Folie sidefata

MODA GLITTER - Folie sidefatã

CARACTERISTICI

Folie sidefată din poliuretan, pentru aplicatii din domeniul modei, cu suport din poliester, pentru inscriptionat materiale textile obisnuite, nesiliconate.
Folia se decupeazã în oglindã, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.
- temperatura de transfer: 150° C;
- timpul de transfer: 10-15 secunde;
- presiunea: medie;
- temperatura de spãlare: maxim 30° C.
Suportul se îndepãrteazã dupã rãcire.

Este disponibilã în 6 culori sidefate: argintiu (904), auriu (905), rosu (931), roz (941), albastru (950) si negru (970) si se livreazã în role cu lãtimea de 500 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

Notã: Datorită multitudinii de materiale textile existente pe piată, este necesară testarea în prealabil a compatibilitătii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastră practicã. Pentru o aplicare în conditii optime, se recomandă o precălcare a materialului ce urmează a fi inscriptionat.


RECOMANDARI

Pentru inscriptionãri deosebite, pentru efecte speciale, în aplicatii din modã sau în combinatie cu alte materiale. Se poate aplica pe materiale din bumbac, poliester, amestecuri din poliester si bumbac si majoritatea materialelor sintetice (cu exceptia nylonului).

PRET (fara TVA)

- 20.79 Euro/mp

Folie sidefata


CULORI DISPONIBILE

Vizualizeaza culori